Готви бързо и лесно с електрическа кана от PHILIPS

Сподели това съдържание :)

Линк към продукта: https://eltek.bg/product/philips-hd9350-91-electric-kettle-1-7l-inox-2200w/

В забързаното ежедневие електрическите кани започват да намират все по-голямо приложение. Ако съвсем в началото употребата им се свеждаше само до загряване на вода за кафе или чай, то днес те се превърнаха в идеален помощник на почти всяка домакиня. Благодарение на тях готвенето става много по-бързо, а майките с малки деца, които непрекъснато се нуждаят от преварена вода, идеално знаят какъв незаменим помощник са те. 

PHILIPS HD 9350/91 е един прекрасен уред, който всяка домакиня заслужава да има в своята кухня. Уникалният външен вид на каната идеално се вписва във всеки интериор. Тя е изработена от инокс, който не само пасва на всяка обстановка, но е и изключително лесен за поддръжка. Вместимостта ѝ е 1,7 литра, а мощността – 2200 W, която е идеална да ви осигури вряща вода само за 2-3 минути. 

Забравете за дългото чакане яденето да заври на котлона. Забравете и за тенджерите, в които ежедневно преварявахте водата на своето малко бебче. Защото пред вас е един съвременен уред за бързо загряване на водата, който ще улесни вашето ежедневие. 

 

SHOPPING CART

close