Идеално права и гладка коса само за минути

Сподели това съдържание :)

Линк към продукта: https://eltek.bg/product/philips-straightener-sereis-5000-thermoshield-technology-ceramic-plates-with-argan-oil-pink/

Да бързате сутрин за работа, а косата ви да стърчи навсякъде, не е никак приятно нали? Не върви да тръгнете така, но и времето ви пришпорва сериозно. Спокойно, имаме предложение за вас, благодарение на което само за няколко минути ще сте укротили всяко стърчащо косъмче – невероятната преса за коса PHILIPS Straightener series 5000. 

Благодарение на технологията ThermoShield косата ви ще бъде по-малко увредена от топлината, тъй като има сензор, който регулира температурата, докато движите пресата по цялата ѝ дължина. Гладките керамични плочи позволяват на пресата да се плъзга леко по косата, а това ще ви спести от времето за сутрешната прическа. Освен това, те са покрити с арганово масло за бързо и безпроблемно оформяне на идеалната за вас прическа. Пресата за коса загрява бързо и само след половин минута е достигнала желаната от вас температура. 

Искате ли и вие да имате идеално гладка коса без много увреждане? Ако това е така, то имате нужда от преса за коса, каквото е PHILIPS Straightener series 5000.

 

SHOPPING CART

close