Вкусни печени филийки с PHILIPS Daily Collection Toaster HD2581/00

Сподели това съдържание :)

Линк към продукта: https://eltek.bg/product/philips-daily-collection-toaster-hd2581-00-8-settings-integrated-bun-warming-rack-compact-design/

Почти сме сигурни, че няма човек, който да не обожава хрупкавите препечени филийки. Освен че са много вкусни, те са и много по-здравословни от мекия, понякога дори тестен хляб. Изключително бързо и лесно можете да ги приготвите с помощта на PHILIPS Daily Collection Toaster – тостерът, който само за минута ще изпълни дома ви с приятното ухание на препечен хляб.

PHILIPS Daily Collection Toaster HD2581/00 е изключително мощен уред, който си заслужава да имате в дома си. С него бързо и лесно ще приготвяте закуската за семейството си или невероятно вкусни препечени филийки на обяд или вечеря. Уредът е не само лесен и бърз за използване, но и също толкова лесно е почистването му. Благодарение на плъзгащата се тавичка за трохи само за секунди след употребата му ще се справите и с неговото почистване. И най-важното – няма да ви се налага непрекъснато да наблюдавате филийките да не прегорят. Нагласете на желаната от вас степен и той ще се самоизключи, а филийките ще са изпечени точно по вашия вкус. 

 

SHOPPING CART

close