Доставка

Скъпи приятели, фирмата ни работи с няколко вида доставки

 1. Доставки

  1. Еконт (може да изберете тази опция за всяка точка на България, стига Еконт да имат покритие)

   1. До офис на Еконт

   2. До адрес

  2. Speedy

   1. До офис на Speedy

   2. До адрес

  3. Наш собствен транспорт до всички точки в София: цена 10лв. 

 2. Безплатна доставка: за да получите услугата „Безплатна доставка“ трябва да направите поръчка над 300 лв. и да се намирате на територията на град София. Безплатна доставка за провинцията може да бъде договорена допълнително и индивидуално в зависимост от поръчката и теглото й. Също значение има, колко дълго сте наш клиент и каква история на поръчки имате.

 3. Описаните условия не важат за дългогодишни корпоративни клиенти с голяма история на поръчки. При дългогодишни корпоративни клиенти с голяма история условията се договарят индивидуално включително, както за провинция, така и за град София

 4. Фирмата Оператор или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

 5. Доставките се изпълняват в рамките на 24 часа от направата на поръчката при положение, че поръчаните артикули са налични в склада ни. При не наличност в склада ни може да се получи забавяне до 48 часа (но това е рядкост и почти не се случва), все пак сме длъжни да ви го кажем.

 6. Ако има забавяне от страна на Еконт или Speedy, екипа на Eltek.bg, НЕ носи отговорност за получилото се неудобство.

 7. Ако имате допълнителни въпроси, може да се обърнете към нас на посочения мейл адрес: [email protected]

 

Поздрави Eltek.bg

SHOPPING CART

close